Col·laboradors

Associació Casa de la Premsa

Associació Casa de la Premsa

L'entitat, constituïda per 22 organitzacions del Poble-sec i també de la professió periodística, pretén recuperar la Casa de la Premsa com a equipament públic del barri. L’objectiu és treballar pel seu desenvolupament social fent activitats per a totes les edats i col·lectius. Es vol tenir especial cura de la gent gran i entre les entitats que pretenen organitzar activitats n’hi ha diverses del camp de les arts.

Però el que donarà personalitat diferenciada a aquest equipament serà el treball sobre comunicació que es farà amb l’aportació de les entitats del món del periodisme. La pretensió es treballar la relació entre mitjans de comunicació i ciutadania, tot proporcionant claus per seleccionar la millor informació i per consumir-la de forma crítica. D’aquesta manera es reprèn el fil històric de 1929, quan aquest l’edifici va allotjar el centre de premsa de l’Exposició Internacional.

L’entitat disposa d’alguns espais de forma autònoma, on hi celebra les seves reunions i acull actes promoguts per organitzacions diverses. Actualment, després de la convocatòria d’un concurs administratiu, un equip d’arquitectes està redactant un projecte de rehabilitació de l’edifici.

Lloc web
http://www.casadelapremsa.com/
Correu electrònic
palaudelapremsa@gmail.com
Telèfon
649253600
Logotip